Hett Tech breddar sin portfölj av serviceavtal. – Vi är väldigt måna om att få till den här typen av större samarbeten, då det ger både oss och kunden de bästa förutsättningar till en långsiktigt hållbar produkt och tjänst, säger Hans Nilsson, vd på Hett Tech AB.

När hållbar innovation och säkerhet går före allt annat, är Hett Tech svaret på vad hög kompetens och insikt i att vara en del av lösningen, betyder för den svenska medtechmarknaden. Med lång erfarenhet och mycket goda relationer till olika distributörer världen över besitter Hett Tech unika värden, viktiga för framtidens vård och framtidens samhällsekonomi. – Vi tar fortsatt stadiga kliv mot att vara nummer ett på att leverera marknadens främsta produkter och tjänster i en industrisektor där detta är en förutsättning för en effektiv vård och omsorg, fortsätter Hans.

Region Västernorrlands vision är Liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland. Regionen bidrar till en god livskvalitet för länets ca 246 000 invånare genom hälso- och sjukvård som ges med hög kvalitet och är effektiv, samt insatser för tillväxt, utbildning, kultur och forskning. Länet omfattar sju kommuner. (Källa: rvn.se)