Hettechs systerbolag LabTek, har nyligen tecknat avtal med en av världens största medicintekniska leverantörer på laboratorieutrustning.

– Nu har vi tecknat ett samarbetsavtal med en av världens största leverantörer på laboratorieutrustning, och vi kommer att i första hand att serva kyl och frys ner till -150C, autoklaver, inkubatorer och centrifuger. Men med detta samarbete kan vi också erbjuda vågservice upp till 35kg, berättar Peter Gullbrandz Servicechef på LabTek.

LabTek som utför kvalitetssäkrad service i enlighet med Arbetsmiljöverkets rekommendationer där spårbar mätutrustning med kalibreringsbevis används, utgår ifrån kontoren i Stockholm och Göteborg, där fabriksutbildade serviceingenjörer tar hand om akut- och avtalsservice.

Vi erbjuder olika nivåer på teknisk service allt ifrån garantiservice till förebyggande underhållsservice och akutservice. Förebyggande underhållsservice säkrar driften och ökar livslängden på produkten. Vi servar de flesta förekommande märken på den svenska marknaden – inte enbart vår egna. Med FU-service blir även ekonomin säkrare eftersom avskrivningar och framtida investeringar kan planeras i god tid.

Våra kunder ger oss gott betyg och känner sig säkra med vår snabba respons och tillgången till vår expertis och akutservice.

Ring 010-207 10 15 och vi berättar mer.