Hettech Support

Hettech Support ger dig trygghet i arbetet och kontroll på ekonomin

Hettech Support är heltäckande rådgivning och service för er som arbetar inom medtech. Med en lång erfarenhet och bred kompetens kan vi erbjuda rådgivning för långsiktiga vägval, likväl som rätt urval av kvalitativa produkter för er verksamhet. Med den service som ingår i Hettech Support kan ni driva verksamheten i förvissningen om att er affärskritiska utrustning kommer att fungera. Vår kvalitetssäkrade service utförs i enlighet med Arbetsmiljöverkets rekommendationer där spårbar mätutrustning med kalibreringsbevis används. Vår tekniska service utgår ifrån Stockholm och Göteborg, där fabriksutbildade serviceingenjörer tar hand om akut- och avtalsservice.

Serviceavtal

Vi erbjuder olika nivåer på teknisk service allt ifrån garantiservice till förebyggande underhållsservice och akutservice. Förebyggande underhållsservice säkrar driften och ökar livslängden på produkten. Vi servar de flesta förekommande märken på den svenska marknaden – inte enbart vår egna. Med FU-service blir även ekonomin säkrare eftersom avskrivningar och framtida investeringar kan planeras i god tid.

Våra kunder ger oss gott betyg och känner sig säkra med vår snabba respons och tillgången till vår expertis och akutservice.
Ring 010-207 10 15 eller mejla på info@hettech.se och vi berättar mer